Промоция!
Устройствo против хъркане с магнит
Устройствo против хъркане с магнит
Устройствo против хъркане с магнит
Устройствo против хъркане с магнит
Устройствo против хъркане с магнит

Щипка против хъркане с магнит

14.99 лв. 7.50 лв.

Кажете Сбогом на хъркането!

Решете Вашия проблем сега, лесно и завинаги!

Поръчайте Вашето устройство за спокоен сън!

Всеки човек мечтае за спокоен сън.

Този често срещан проблем създава дискомфорт, както за човека, който издава неприятните звуци, така и за околните.

Описание

Щипка против хъркане с магнит

Щипката против хъркане с магнит е изработена от гъвкав и нетоксичен материал. На двата края на щипката има магнити, които: улесняват достъпа на въздух в респираторната система. активизират нервните точки на носа. предпазват от увисване на мускулите на небцето. Закрепва се здраво и не предизвиква дискомфорт. Подходяща за многократна употреба.

Щипка за нос против хъркане, която ограничава въздушния поток по време на сън.

Как работи Устройствoто против хъркане?

За да кажете завинаги „Сбогом“ на неприятното хъркане – използвайте малката щипка против хъркане. Тя се поставя в носа и този начин се оказва натиск върху преградата в носа и каналите се отварят. Така навлизането на кислород следва правилна линия, по време на сън. Другият важен аспект, за по-качествена почивка е, че уреда помага за премахването на сухотата в устата. След като дишате по-добре през носа, нямате нужда от устната кухина, така тя остава спокойна и добре овлажнена през цялата нощ.

Кой може да използва Устройствo против хъркане?

Устройствoто против хъркане е изработено от висококачествени материали, които не причиняват никакво дразнене на кожата. Затова можете да го прилагате сред хора на всякакви възрасти. Ще усетите подобрение в качеството на съня, още след първата нощ. След употреба, се почиства с вода и сапун.

Не пренебрегвайте най-важният възстановителен етап, в ежедневието на всеки човек. Не губете време във въртене и дискомфорт, а гарантирайте високото ниво на почивката си, за да сте енергични и пълноценни, без значение от дейността, която извършвате. Устройството против неприятните звуци, е вашата гаранция, за тиха и спокойна нощ.

Материал: висококачествен силикон и магнити

Гаранция: 12 месеца.